Şehrin sorunlarına ışık tutan bir yayıncılık öyküsü: Elazığ Sonsöz Gazetesi 5 yaşında

Elazığ Sonsöz Gazetesi 5 yaşında! Doğru, ilkeli ve sorumlu yayıncılık anlayışıyla Elazığ'ın sesi olan gazetemiz, yeni dönemde güçlendirilmiş teknolojik altyapısıyla okurlarına daha etkin hizmet vermeye hazırlanıyor. 22 Temmuz 2020'de yayın hayatına başlayan Elazığ Sonsöz Gazetesi, özgün haberleri ve cesur yayıncılığı ile Elazığlıların takdirini kazanmaya devam ediyor.

Elazığ Sonsöz Gazetesi: 5 Yıllık Başarı Hikayesi

22 Temmuz 2020 tarihinde yayın hayatına başlayan Elazığ Sonsöz Gazetesi, 5. yılına girerken Elazığ'ın sesi ve sözü olmaya devam ediyor. Geçen dört yıllık sürede gazetemiz, gündemi belirleyen özel haberleri ve özgün yayıncılık anlayışı ile Elazığlıların takdirini kazanmayı başardı.

Doğru ve İlkeli Yayıncılık Anlayışı

Elazığ Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Şağbanşua, doğru ve ilkeli yayıncılık anlayışlarının bir gereği olarak hakikatin sesi ve doğruların savunucusu olmaya özen gösterdiklerini belirtiyor. Şağbanşua, "Yazılı basın ve internet haberciliğinde 5. yaşımıza girdik. Yayın hayatımızda bir yaş daha büyümenin heyecanını yaşıyoruz," diyerek bu özel günün anlam ve önemini vurguladı.

Toplumun Sesi Olmaya Devam Ediyoruz

Şağbanşua, Elazığ'ın her insanının sesine kulak vermeye, her satırda şehre katkı sağlamaya önem verdiklerini belirterek, "Geçen dört yıllık süreçte özel haberlerimiz ve köşe yazılarımız ile okurlarımızın büyük ilgisini ve desteğini almanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Her insanımızın sesi, güzel şehrimizin her sokağının sözü olmak için mücadele etme kararlılığımız ilk günkü tazeliğini koruyor," ifadelerini kullandı.

Yeni Dönemde Güçlenmiş Teknolojik Altyapı

Muhammet Şağbanşua, "Yeni dönemde gazetemiz, güçlendirilmiş teknolojik altyapısı ve yepyeni sürprizlerle daha etkin ve daha yaygın bir şekilde değerli okurlarımızın karşısında olacak. Özel şehir Elazığ'ın aziz insanlarının gören gözü, işiten kulağı, haykıran sesi olmaya devam edeceklerini belirten Şağbanşua, temel yayıncılık ilkelerinden taviz vermeden farklı kalıp fark yaratmaya devam edeceklerini ifade etti.

Teşekkür ve Minnet

Yazı İşleri Müdürü Şağşanşua, "Beşinci yayın yılı münasebetiyle, ilk günden beri gazetemize güven duyarak her daim destekleyen kıymetli okurlarımıza, yazılarıyla bize güç veren çok değerli yazar kadromuza, bugüne kadar maddi ve manevi destekleriyle bizlere omuz veren kadim dostlarımıza ve aziz hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.

Her Daim Daha Fazlası

Şağbanşua, "Yeni dönemde Elazığ Sonsöz Gazetesi olarak, siz değerli okurlarımız için daha fazla özel haber, daha fazla köşe yazısı ve daha fazla toplumsal fayda yaratacak projelerle karşınızda olacağız. Elazığ'ın sorunlarına ışık tutmaya, çözümler üretmeye ve şehrimizin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz." Şeklinde konuştu.

Şağbanşua sözlerini şöyle sürdürdü, "Elazığ Sonsöz Gazetesi olarak, beşinci yılımızda da doğru, hakikatli ve ilkeli yayıncılık anlayışımızdan ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu süreçte bize destek olan herkese tekrar teşekkür ediyor, siz değerli okurlarımızı daha nice yıllar yanımızda görmek istiyoruz." Diye ifade etti.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme