Sırada kim var?

Teyzesi oğlunu Elazığ İl Genel Meclis Üyesi yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, amcası oğlunu da Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı olarak atadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta eleştiri olarak dile getirdiği milletvekili ile belediye başkanlarının akrabalarının idari görevlere atanması Elazığ'da hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'nın amcasının oğlu Muammer Açıkkapı İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığına atandı.

Yerel seçim sürecinde teyzesi oğlunu il genel meclis üyesi yapan Elazığ Milletvekili Açıkkapı, bir diğer akrabasını ise Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı'na atayarak akraba atamalarını devam ettirdi.

Elazığ'da bundan sonra Açıkkapı'nın hangi akrabasının nereye atanacağı ise merak ediliyor.

Elazığ Online
Yorumlar 2
..... 03 Haziran 2024 14:58

Ülke olarak özellikle il olarak kamu kurumlarının siyasi yakınlarına makam mevki yeri olarak görülmesi çok acıdır. Sizin gazete olarak bu haberi yapabilme cesaretiniz önemlidir. Çünkü artık çoğu köşe yazarları başta olmak üzere gazeteler gibi toplumun sesi olması gereken yapılar şahsi çıkarlarına dokunur diye konuyu görmezlikten geliyor. Halbuki bu tür atamalar başta müslümanız dediğimiz bizler için hakkaniyeti liyakatı gözetmeyen müslüman olduğumuzu ortaya koyduğu gibi hizmet edilen kesimin devlet millet olduğu unutuluyor. İşinin ehli hakettiği makama getirilmiyor. Maalesef siyasi yakını değilseniz kamuda yükselmiyorsunuz. Hastanelerdeki akraba atamaları da baya çok. Sosyal medyada bir ara konuşan bayan hocanın dediği bu alanda da geçerlidir. SOSYAL ÇÜRÜME . Kamu kurumlarında siyasi yakını ya da en yakın arkadaşı atanır ve üzülerek etrafındaki tüm çalışanlar sahte saygı gösterir. Sayın cumhurbaşkanımız yerel seçimlerde kaybettiyse bunlarda sebepdir. Yazılacak çok şey var ama ....

Hakan 02 Haziran 2024 18:23

Yakışır vekilime suç odamı oraya bu atamaları yap istediğini istediği yere ata diyen biz seçmenlerde bildiği halde gereğini yapmazsa AKP de

Bakmadan Geçme