Sivrice'deki anız yangını sonrası CHP Elazığ İl Yönetimi sahada!

CHP Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan ve beraberindeki heyet, Sivrice İlçesi Bekçitepe köyünde çıkan anız yangınının ardından bölgede incelemelerde bulundu. Yangının ciddi bir hasar yaratmadığını belirten Özkan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Bekçitepe Köyünde Anız Yangını Sonrası İncelemeler

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Onur Özkan ve beraberindeki heyet, Sivrice İlçesi Bekçitepe köyünde çıkan anız yangınının ardından bölgede incelemelerde bulundu. Yangının etkilerini yerinde gözlemleyen heyet, vatandaşlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

CHP Heyeti Yangın Bölgesinde

CHP Elazığ İl Başkanı Onur Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Yönetimi ve Sivrice İlçe Başkanı Erim Öztürk ile birlikte yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Özkan, yangın ihbarını alır almaz bölgeye intikal ettiklerini ve yangının ciddi bir hasar yaratmadığını belirterek vatandaşlarla görüştü.

“Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Başkan Onur Özkan, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Yangın bölgesinde yaraların sarılmasına bir nebze olsun katkı sunmak için buraya geldik. Ciddi bir sorun olmadığını gördük ve yurttaşlarımızı dinledik. Tekrar yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. Özkan, yangının kontrol altına alınmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sivrice'de Birlik ve Dayanışma Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi heyetinin yangın bölgesine yaptığı ziyaret, bölge halkına moral ve destek sağladı. CHP Elazığ İl Başkanı Özkan ve beraberindeki heyet, yangın sonrası gerekli yardımların yapılacağını ve her zaman vatandaşların yanında olacaklarını belirtti.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme