TEKNOFEST 2024'te Elazığ'ın gururu: Gençlik Merkezi 6 takımla finallerde!

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi, TEKNOFEST 2024 Türkiye Finalleri'nde 6 takım ve 6 farklı projeyle Elazığ'ı temsil edecek. Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, gençlerin azimle çalışarak büyük başarılar elde ettiğini belirtti.

Elazığ Gençlik Merkezi, TEKNOFEST 2024 Finallerinde Büyük Başarı!

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da TEKNOFEST yarışmalarında büyük bir başarıya imza atarak Elazığ'ın gururu oldu. Gençlik Merkezi, TEKNOFEST 2024 Türkiye Finalleri'nde 6 farklı takım ve projeyle Elazığ'ı temsil edecek. Türkiye'nin en büyük teknoloji festivaline 27 genç katılımcı ve 4 danışman ile katılacak olan merkez, Elazığ'ın teknolojik gelişmelere olan katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.

TEKNOFEST 2024 Türkiye Finalleri'nde Elazığ'ı Temsil Edecek Takımlar

Bu yılki finallerde Elazığ'ı temsil edecek takımlar arasında, lise kategorisinde ilk 20'ye giren Robolig kategorisinde GNCK Takımı, Roket kategorisinde TRROKET Takımı, Turizm Teknolojileri kategorisinde ERV-TURİZM ve AkılUs Takımları, DENEYAP Girişim Programı kategorisinde MASKOT Girişim Takımı ve Model Uydu kategorisinde ALPHECCA Takımı yer alıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü'nden Gençlere Tebrik Mesajı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, gençlerin her yıl TEKNOFEST'te sergiledikleri üstün başarıyı överek, “Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesi öğrencilerimiz, yenilikçi projelerle her yıl adlarından söz ettiriyor. Yeni nesil gençlerimiz, akıllı, zeki ve azimli bir şekilde hedeflerine ulaşarak Elazığ'ın gururu oluyorlar. Gençlerimizi ve eğitmenlerini tebrik ediyor, TEKNOFEST finallerinde başarılar diliyorum” dedi.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme