TFF Hakem Atamaları Açıklandı: Elazığ'ın Maçlarını Hangi Hakemler Yönetecek?

TFF 2. Lig'in 8. haftasında Elazığspor, Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak. Maçın hakemi Erdem Demirtaş, yardımcıları ise Yusuf Şimşek ve Rıdvan Çevik. TFF 3. Lig'deki 23 Elazığ FK, Muşspor ile mücadele edecek hakem Melih Aldemir.

TFF 2. Lig ve 3. Lig Hakemleri Açıklandı: Elazığ Takımlarının Maçları İçin Görevli İsimler Belirlendi

TFF 2. Lig'in 8. Haftasında Elazığspor, TFF 3. Lig'in 7. Haftasında ise 23 Elazığ FK, Önemli Maçlara Çıkıyor

TFF 2. Lig ve 3. Lig'deki maçların hakemleri belirlendi. Çimentaş Elazığspor ve 23 Elazığ FK, bu hafta sonu oynayacakları karşılaşmalarda hangi hakemlerin görev alacağını öğrenmiş oldu.

Elazığspor'un Maçı İçin Hakem Atamaları

Elazığspor, Pazar günü evinde Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşacak. TFF Resmi Web Sitesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu maçın hakemi Gaziantep Bölgesi'nden Erdem Demirtaş olacak. Demirtaş'ın yardımcıları ise yine Gaziantep Bölgesi'nden Yusuf Şimşek ile Rıdvan Çevik olarak belirlendi. Maçın 4. hakemi Niğde Bölgesi'nden Turhan Beyke olarak atanmış durumda. Bu kritik karşılaşma, Pazar günü saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

23 Elazığ FK'nın Deplasmana Çıkacağı Maçın Hakemleri

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden 23 Elazığ FK ise, deplasmanda Muşspor ile karşılaşacak. Bu önemli maçın hakemi İstanbul Bölgesi'nden Melih Aldemir olarak belirlendi. Aldemir'in yardımcıları Edirne Bölgesi'nden Recep Tayyip Keleş ve İstanbul Bölgesi'nden Fatih Etirli olacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine İstanbul Bölgesi'nden Abdüssamet Ulutaş görevlendirildi. Maç, Pazar günü saat 14.30'da Muş Şehir Stadı'nda oynanacak.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme