Vefat eden eşine hayır yapmak yerine SMA hastası bebeğe 45 bin lira destek!

Çemişgezek'te yaşayan Hanım Yıldırım, vefat eden eşi için yapılacak hayır lokmasını iptal ederek SMA hastası Masal bebeğe 45 bin lira bağış yaptı. Bu anlamlı destek, SMA hastalarına yardım çağrısını da beraberinde getirdi.

Çemişgezek Gözlüçayır Köyünden Örnek Davranış

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Gözlüçayır köyünde yaşayan Hanım Yıldırım, vefat eden eşi Ali Enver Yıldırım'ın hayır lokmasını, SMA hastası Masal bebek için bağışlayarak anlamlı bir destek sundu. Eşi için planladığı 3. gün hayır lokmasını iptal eden Yıldırım, 45 bin liralık bağış yaparak Masal bebeğin yaşam mücadelesine katkıda bulundu.

45 Bin Lira Destek

Hanım Yıldırım, eşi için yapılacak hayır lokması yerine SMA hastası Masal bebek için bugün 45 bin lira tutarında bir bağış yaparak, “İnşallah Masal yavrumuz tez zamanda sağlığına kavuşur" dedi. Bu anlamlı bağış, Masal bebeğin tedavi sürecine önemli bir katkı sağladı.

"Herkesi SMA Hastası Bebeklere Destek Vermeye Davet Ediyorum"

Yıldırım, ilçede yapılacak hayır lokmaları yerine, herkesi imkanları ölçüsünde SMA hastası bebeklere destek vermeye çağırdı. "Umarım bu bir başlangıç olur, tüm hemşehrilerimize örnek teşkil eder ve küçük yavrumuzun iyileşme sürecine hep birlikte bir katkı sağlamış oluruz" diye konuştu. Bu çağrı, köy halkı ve çevredeki diğer vatandaşlar arasında büyük bir yankı uyandırdı.

Masal bebeğe yardım etmek isteyenler aşağıdaki hesabı kullanabilirler.

TR31 0001 0005 5456 1417 0250 04

Alıcı: Demet Ağtaş Ziraat Bankası

‌Açıklama: Masal

Elazığ Online

Bakmadan Geçme