Vekil Işıkver taraftar gruplarını yine unutmadı: 'Her şey başarı için'

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor'un 5 ayrı taraftar grubuna toplam 250 bin lira maddi destek sağladı. Işıkver, 'Her şey Elazığspor'un başarılı olması için,' dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor'un 2024-2025 futbol sezonu öncesinde 5 ayrı taraftar grubuna toplam 250 bin lira maddi destekte bulundu. Elazığspor'un başarısını her şeyin önünde tutan Işıkver, taraftarların bu destekle daha da motive olacağına inandığını belirtti.

Taraftar Gruplarına Önemli Destek

Milletvekili Semih Işıkver, Elazığspor taraftar gruplarına verdiği desteği şu sözlerle ifade etti: “Sahadaki 12. adamımız olan taraftar gruplarımız her türlü desteği hak ediyor. Biz de onların moral ve motivasyonunu artırmak için böyle bir destekte bulunduk.”

Işıkver, Elazığspor'un birinci lige çıkma hedefiyle başladığı sezonda taraftarların her zamankinden daha fazla destek vereceğine inandığını vurguladı. “Elazığspor, 12. adamımızın destekleriyle görmek istediğimiz ve hak ettiğine inandığımız yerlere yükselecek. Başarı için şehrin tüm dinamiklerinin tam destek olma zamanı,” diyerek, Elazığ halkının takımın yanında olmasının önemine dikkat çekti.

Elazığspor'un Başarısı İçin Kenetlenme Zamanı

Elazığspor'un şehrin moral ve motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Işıkver, takımın teknik heyeti, futbolcuları, kulübü ve taraftarlarıyla bir bütün olarak hareket etmesi gerektiğini ifade etti. “Her şey Elazığspor'un başarılı olması için,” diyen Işıkver, bu süreçte şehir olarak kenetlenmenin önemine vurgu yaptı.

Elazığspor'un başarıya ulaşması için şehirde birlik ve beraberlik mesajı veren Işıkver, “Elazığ'ın tüm dinamikleriyle takımımıza tam destek vermesi gereken bir dönemdeyiz. Hep birlikte hareket ederek Elazığspor'u hak ettiği yerlere taşıyacağız,” şeklinde konuştu.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme