Yanlışta ısrar etmeyin! Bakın Muhtar ne diyor?

Elazığ Belediyesi'nin dilenci diye basına servis ettiği ancak daha sonra dilenci olmadığı öğrenilen Baskilli vatandaşın dilenci olduğunda ısrar edilen haberler yapılması üzerine Deliktaş Köyü Muhtarı Yılmaz Gürsul 'Bu garip benim köylümdür, gariptir, akli dengesi yerinde değildir, bu haberler doğru değildir' açıklaması yaptı.

Elazığ'da iki gündür Baskilli bir garibin dilenci diye haberler gündeme gelmesi üzerine kendisine ulaştığımız Baskil Deliktaş Köyü Muhtarı Yılmaz Gürsul, Elazığ haber portalı Elazığ Online'ye özel açıklamalarda bulundu.

Deliktaş Köyü Muhtarı Gürsul, haberlere konu olan vatandaşın köyde tek yaşayan bir gariban olduğunu, herkesin de kendisine yardımcı olduğunu ifade ederek, “kendisi dilenci olmadığı gibi akli dengesi de yerinde değildir” dedi.

Elazığ Belediyesi'ne bugün giderek durumu izah etmek istediğini dile getiren Muhtar Gürsul, Özel Kalem Müdürünün kendisine bunu iki milletvekilinin yaptığını ve siyasi malzeme olduğunu söyledi. Ben de kendisine siyasi malzeme ile ne alakası var dedim ve çıktım” şeklinde konuştu.

Deliktaş Köyü Muhtarı Yılmaz Gürsul, Elazığ esnafının bu garip vatandaşı çok sevdiğini vurgulayarak, dünkü para belki de dört aydır cebindedir. O parayı kullanmayı bilmez. Zabıtanın yaptığı yanlıştır. Nasıl böyle bir haberi basına verirler” dedi.

Muhtar Yılmaz, bu garibi birilerinin kullandığından şüphe ediyorlarsa takip etseler her şey ortaya çıkar şeklinde konuştu.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme