Yeni Mahalle'de motosiklet hırsızlığı! Güvenlik kameraları her şeyi kaydetti

Elazığ'da iki hırsız, sabah saatlerinde Yeni Mahalle'de bir apartmana girerek motosiklet çaldı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Elazığ'ın Yeni Mahalle'sinde gerçekleşen hırsızlık olayı, apartman güvenlik kamerasına takıldı. Hırsızlar, sabaha karşı bir binaya girerek motosikleti çaldı.

Olay, Elazığ'ın Merkez Yeni Mahalle Ayna Sokak'ta sabah saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 23 DJ 299 plakalı motosiklet saat 04.53'te Ayna Apartmanı'na giren iki hırsız tarafından çalındı. Sabah uyandığında motosikletinin yerinde olmadığını fark eden Aras Emre Sönmez, güvenlik kameralarını inceledi ve iki kişinin motosikletini çaldığını tespit etti. Sönmez, vakit kaybetmeden durumu polise bildirdi.

Güvenlik Kameraları Sayesinde Kimlik Tespiti Sürüyor

Olayın ardından Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayın gerçekleştiği bina ve çevresinde incelemeler yaparak parmak izlerini topladı. Güvenlik kameralarındaki görüntüler üzerinden şüphelilerin kimlik tespit çalışmaları sürdürülüyor.

Polis Ekipleri Şüphelileri Arıyor

Hırsızlık sonrası başlatılan incelemelerde, motosikleti çalan şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Elazığ'da artan hırsızlık olaylarına karşı tedbirlerin arttırılacağı da gelen bilgiler arasında.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme