YRP Elazığ'dan Kültür Mahallesi buluşması: Altyapı ve su kesintisi sorunları gündemde!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, haftalık Mahalle Buluşmaları kapsamında Kültür Mahallesi'ndeki sorunları yerinde tespit etti. Altyapı ve su kesintisi problemleri gündeme taşındı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, haftalık "Mahalle Buluşmaları" programını bu hafta Kültür Mahallesi'nde gerçekleştirdi. İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi.

"Kültür Mahallesi'nde Altyapı ve Su Kesintisi Sorunları Büyük"

Başkan Karakuş, Kültür Mahallesi'nin Elazığ'ın köklü mahallelerinden biri olmasına rağmen ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti. “Altyapı çalışmaları sonrası yolların kısa sürede bozulduğunu ve su kesintilerinin sık yaşandığını üzülerek görüyoruz,” diyen Karakuş, bu sorunları Belediye Meclisi'nde gündeme getireceklerini vurguladı.

"Mahalle Buluşmaları İle Vatandaşın Sesi Olacağız"

Her hafta düzenlenen Mahalle Buluşmaları'nın amacının, mahallelerin sorunlarını tespit ederek ilgili kurumlara iletmek olduğunu ifade eden Karakuş, Yeniden Refah Partisi olarak halkın ve Elazığ'ın sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi.

Elazığ Online

Bakmadan Geçme