Avukat Ömer Serdar, KGF Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı

26. dönem Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

Avukat Ömer Serdar, KGF Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı

AK Parti Elazığ 26. Dönem Milletvekili Avukat Ömer Serdar, yeni bir göreve atandı.

2017-2018 yılları arasında TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı olarak da görev yapan ve halen AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı olarak görevine devam eden Avukat Ömer Serdar, Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

1963 yılında Palu’da doğan Serdar, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Siyaset yaşamına 1991 yılında Refah Partisi Elazığ İl Başkan Yardımcısı olarak başladı. Refah Partisi İl Başkanlığında da bulunan Serdar, 1999 genel seçimlerinde Fazilet Partisi milletvekili adayı olarak seçime katıldı.

2003 yılında AK Parti Büyük Kongre Delegesi, 2004 yılında Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Siyasi faaliyetlerinin yanı sıra İlim Yayma Cemiyeti’nde üyelik, Fırat Meclisi’nde Başkan Yardımcılığı, Palu Derneği’nde yöneticilik gibi sosyal faaliyetlerde bulundu. Mavera, Albatros, Yediiklim, Hece gibi çeşitli sanat-edebiyat dergileri ile Milli Gazete’de yazıları yayınlandı.

1 Kasım 2016 genel seçimlerinde 26. Dönem AK Parti Elazığ milletvekili seçildi. TBMM Başkanlık Divanı üyesi, TBMM Kültür, Sanat ve Yayın Kurulu üyesi olan Serdar, Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi.

Elazığ Online Elektronik Medya Yayıncılık olarak Avukat Ömer Serdar’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.