Aylardır Bozuk Cihaz!

İlimizde bulunan Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde sağlık hizmetleri konusunda bir çok olumsuzluk göze çarparken, vatandaşlardan gelen şikayetler gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Aylardır Bozuk Cihaz!

Son zamanlarda gelen şikayetlerin çoğunluğunu oluşturduğu konu ise hastanede bulunan, fakat hastalara hizmet veremeyen taş kırma cihazı. Şikayetler üzerine hastaneye başvuran hastalar ise cihaz bozuk denilerek kendi başlarının çaresine bakması istendiği gelen bilgiler arasında.

Bu konu hakkında haber merkezimize ulaşan Tahir M. "Bir arkadaşımın ağrısı üzerine hastaneye gittik. Yapılan muayeneden sonra taş düşürdüğünü söylediler. Ne yapmamız gerektiğini sorduğumuzda taş kırma cihazına girmemiz gerektiğini söylediler. Biz tamam dedik. Sonra cihazın arızalı olduğunu, Elazığ’da sadece bir özel hastanede bulunduğunu söylediler. O ağrıya arkadaşımın daha fazla dayanacak hali kalmamıştı ve gidip özel hastanede 500 TL verip işlemi yaptık. Biz asgari ücretle çalışan insanlarız. Bize bu yönlendirme yapılacağına bu hastanedeki cihaz tamir edilse daha iyi olmaz mı" ifadelerinde bulundu.

"Sayın Valimiz ve Sayın Rektörümüze Sesleniyorum"

Sözlerini şöyle sürdüren Tahir M. "Aklımıza farklı şeyler geliyor. Acaba bizi oraya yönlendirenler oraya ortak mı? Veya bu cihazı tamir ettirmemelerinin başka bir sebebi var mıdır? Ben Sayın Valimize, Rektörümüze bu konuyu çözmeleri için sizin aracılığınızla ricada bulunuyorum" diyerek sözlerini noktaladı. 

elazigonline.com olarak bu tür şikayetlerin her zaman sesi olacağımızı, konunun takipçisi olacağımızı duyuruyor, yetkililerden de konuyla alakalı ilgilenmelerini istirham ediyoruz.