Bagaj aramasında yakalandı!

Elazığ'da uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, bir yolcu otobüsünde yapılan bagaj aramasında 24.85 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Bagaj aramasında yakalandı!

Elazığ'da uyuşturucu maddeyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, bir yolcu otobüsünde yapılan bagaj aramasında 24.85 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayın ardından şüpheli bir şahıs, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve sevkiyatının engellenmesine yönelik yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu çerçevede, komşu illerden Elazığ'a gelen yolcu otobüslerinde yapılan çalışmalarda T.H.K. (31) isimli şahsın valizinde yapılan aramada 24.85 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Elde edilen bulguların ardından şüpheli şahıs, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçlamasıyla gözaltına alındı. Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından şüpheli, adli makamlara sevk edildi. Soruşturma devam ederken, uyuşturucu madde kaçakçılığına karşı yürütülen çalışmaların etkin bir şekilde sürdüğü belirtildi.

Uyuşturucu madde ile mücadele, toplumun güvenliği ve sağlığı için büyük önem taşıyor. Bu tür operasyonlar, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede atılan adımların sadece bir örneğini temsil ediyor.