Bakan Tunç'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerimizin bayramını kutladı.

Bakan Tunç'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Bakan Tunç mesajında, "Kıymetli hemşehrilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum. Ramazan bayramının birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını; saygı, sevgi ve muhabbetimizin artmasını Yüce Rabbimden temenni ediyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Mesajında İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırılarınada değinen Bakan Tunç, "Bayram geldi ama Filistin`de Müslümanlar zulüm altında . Çocuk, yaşlı, kadın demeden masum ve mazlum insanlar öldürülüyor. Bayram arifesinde eşkıyalığa soyunan İsrail’in, Filistinlilere ve İlk Kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları kabul edilemez. Bu anlamda Ramazan Bayramı kardeş kanının ve vahşetin bir an önce durmasına, İslam âleminin uyanışına ve birliğine vesile olmasına, müslümanların İslam’ı gerçek anlamda yaşamasına vesile olsun. Öte yanda dünya covid-19 tehlikesiyle mücadele ediyor. Yüce Rabbim, bu tür salgınlardan ülkemizi, milletimizi, İslam âlemini ve tüm insanlığı korusun, bir an önce bu beladan kurtulmamıza vesile olsun. Tüm hemşehrilerimizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. " ifadelerinde bulundu.