Başkan Abbas Gündüz'den Cumhur İttifakı'na Destek!

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Cumhur İttifakı ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin çağrılarını olumlu değerlendirdiklerini belirterek, Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz dedi.

Başkan Abbas Gündüz'den Cumhur İttifakı'na Destek!

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Cumhur İttifakı ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çağrılarını olumlu bulduklarını belirtti. Gündüz, "Cumhur İttifakı’nın sunduğu tarihi fırsat, kişisel çıkarlarla gölgelenmemelidir" dedi.

"Türkiye Yüzyılı’nda Birlik Şart"

Gündüz, Cumhur İttifakı’nın Türkiye için kritik bir dönem başlattığını vurgulayarak, ülkenin çevresinde tehlikeli bir ateş çemberi olduğunu ifade etti. "Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız bu dönemde birlik olmanın tam zamanı" diyen Gündüz, dış güçlerin Türkiye’ye yönelik tehditlerine dikkat çekti.

Bahçeli’nin Barış Çağrısına Destek

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin barışa yönelik çağrısına da değinen Gündüz, Bahçeli’nin iç cephede güven verici bir birlik görüntüsü oluşturulması gerektiğini söyledi. Gündüz, "Bahçeli’nin, terörün sona ermesi için yaptığı çağrıyı destekliyoruz. Türkiye’nin teröre karşı ortak akılla hareket etme vakti gelmiştir" dedi.

TUSAŞ Saldırısına Sert Tepki

Abbas Gündüz, 23 Ekim 2024’te TUSAŞ tesislerine yapılan terör saldırısını sert bir şekilde kınadı. Gündüz, "Bu saldırının zamanlaması dikkat çekicidir. Terörün belini kırarak, Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. Saldırıda şehit olanlara rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.