Başkan adayı Akın Elazığ'ı karış karış geziyor!

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın saha çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan adayı Akın Elazığ'ı karış karış geziyor!

Elazığ'ın Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, saha çalışmalarını aralıksız sürdürerek mahalle gezilerinde vatandaşlarla buluşuyor. Akın, Kültür Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretlerde halka hitap ederek, belediyecilik anlayışını değerlendirdi ve projelerini paylaştı.

Akın'dan Mevcut Belediyeye Ver Yansın!

Saha çalışmaları kapsamında Kültür Mahallesi'nde vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Abdullah Akın, belediyecilik anlayışını eleştirerek, "Bir kürek asfalt dökemeyen bir belediyecilik anlayışıyla karşı karşıyayız. Biz inşallah bu hizmetleri mükemmelen yapacağız." şeklinde konuştu.

Başkan adayı Akın Elazığ'ı karış karış geziyor!

"Şehir İçi Ulaşımı Rahatlatacağız!"

Akın, Kültür Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, Elazığ'a "Halk Ekmek" fabrikası kurmayı ve her mahalleye en az bir tane büfe açarak uygun fiyatla ekmeği halka sunmayı vadetti. Ayrıca, Doğukent Hilalkent tramvay hattı projesini duyuran Akın, şehir içi ulaşımı rahatlatmayı hedeflediklerini belirtti.

"Küçük Mahallelere En Az Bir Halk Ekmek Büfesi Kurulacak!"

Saadet Partisi Elazığ Belediye başkan adayı Abdullah Akın, vatandaşa yönelik projelerini de açıkladı. "Et ve Balık Kurumu"nu kurarak, uygun fiyatlarla et, süt, peynir gibi temel gıda ürünlerini sunmayı planladığını belirten Akın, küçük mahallelere en az bir halk ekmek büfesi kurulacağını ve emekli maaşlarına doğrudan zam yapma yetkisi olmasa da, geçim sıkıntısını hafifletecek projelerle destek olacaklarını ifade etti.

Başkan adayı Akın Elazığ'ı karış karış geziyor!

"Memlekete Hizmet İçin Adayız!"

Akın, yüksek Elektrik ve Elektronik Mühendisi olduğunu belirterek, Türkiye'nin ilk led ampül fabrikasını kurduğunu ve Deniz Kuvvetlerine silah fenerleri tasarladığını paylaştı. Memleketine hizmet amacıyla aday olduğunu vurgulayan Akın, seçimlerin partilerin değil adayların seçimi olduğunu ve belediyeciliğin teknik bir iş olduğunu dile getirdi.

"Temel Hizmetler Vaat Değil, Vazife Olmalı"

Akın, temel hizmetlerin vaat değil vazife olduğunu vurgulayarak, belediyeciliğin ilin ekonomisinde de sorumlu olduğunu söyledi. "Gençlere yeni iş alanları açacağız." diyen Akın, asfalt, kaldırım, su gibi temel hizmetleri mükemmel bir şekilde gerçekleştireceklerini belirtti. "Çöpü toplanmayan, asfaltı olmayan belediye olur mu?" diyerek, temel hizmetlerin eksiksiz yerine getirilmesi gerektiğini ifade etti.