Başkan Adayı Septioğlu, şehri kucaklamaya devam ediyor!

Elazığ'da yerel seçimlerin heyecanı artarken, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırarak, şehrin dört bir yanındaki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Septioğlu, şehri kucaklamaya devam ediyor!

Sorunları ve Talepleri Dinliyor

Başkan Adayı Septioğlu, şehrin dört bir yanında toplumun her kesimiyle buluşarak, sorunları ve talepleri dinliyor. Özellikle esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarıyla yoğun bir ilgi gören Septioğlu, son olarak Sanayi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldikten sonra Balakgazi Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla birebir görüşerek sohbet eden Septioğlu, onların dertlerini dinleyip, çözüm yolları konusunda istişarelerde bulundu.

Vatandaşların Güçlü Desteği

Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerinde vatandaşların gösterdiği güçlü destekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Her buluşmamızda hemşehrilerimizden aldığımız ilgi ve destek, her geçen gün katlanarak artıyor. Vatandaşlarımız ekonomik krizin sıkıntılarını yaşarken, bir yandan da temel belediyecilik hizmetlerinden yoksun kalıyorlar. İçme suyu sorunundan yolların durumuna kadar şehrimiz ciddi sıkıntılarla karşı karşıya. Ancak inanıyoruz ki, 31 Mart akşamı hep birlikte zaferimize ulaşacak ve bu zaferi tüm hemşehrilerimizle birlikte kutlayacağız. Şehrimizin özlemini çektiği, 94 ruhunu yaşatacak güçlü, dürüst, şeffaf ve ahlaklı bir yönetim anlayışını şehrimize getireceğiz" şeklinde konuştu.

Başsağlığı Ziyareti

Septioğlu, sadece siyasi çalışmalarla sınırlı kalmayıp toplumun bir parçası olarak da ön plana çıkıyor. Tanınmış esnaflardan Ali Tanyıldızı'nın eşi merhume Nevriye Tanyıldızı ve Nesim Kaya'nın validesi merhume Firdevs Kaya'nın cenaze namazlarına katılarak, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Bu tür ziyaretlerle de toplumla iç içe olduğunu gösteren Septioğlu, seçim çalışmalarında da vatandaşların güvenini kazanmaya devam ediyor.