Başkan Nizamettin Türkoğlu: Artık Sessiz Kalmayacağız

Elazığ'da esnaf odaları seçimleri yaklaşıyor. Başkan adayları bir bir kamuoyu önüne çıkarken, mevcut oda başkanları da temsil ettikleri odaların sorunlarını ve taleplerini duyurmak için açıklama yarışına girdi.

Başkan Nizamettin Türkoğlu: Artık Sessiz Kalmayacağız

Sosyal medya üzerinden açıklamalar yapan oda başkanları, pandemi sürecinden etkilenen esnafların sorunlarını dile getiriyor. Oda başkanlarının bu yarışı seçim yatırımı olarak yorumlandı.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı yaplaşımda; 'Beni başkan yaptığınız sürece elimden gelenin fazlasını yapacağız" mesajını verdi. 
 
Türkoğlu, yaptığı açıklamada, pandemi sürecinde berber ve kuaförlerin haddinden fazla mağdur olduğunu, buna rağmen sabredip beklediklerini, bundan sonra sessizliklerini bozup konuşacaklarını söyledi. 

Türkoğlu, açıklamasında: Covid 19 münasebetiyle haddinden fazla mağdur olduk ve yinede saygımızı ve sessizliğimizi koruyup sabrettik. Lakin son kapanya süre zarfında dayanacak gücümüzün kalmadığnı, yaşadığımız zorluk ve sıkıntıların içinde kabolup gereken mercilere gereken konuşmaları yaptık ve geldiğimiz sonuç bizi az da olsa sakinleştirmeye sebep oldu. İnşallah bu kapanma sürecinde geçen kapanma gibi büyük sıkıntılar olmayaçcak. Çünkü sessizliğimizi bozup konuşmalarımız etkili oldu. Şunu anlıyoruz ki sustukça sıra bize de her daim gelecek. Bu yüzden artık yaşatılan mağduriyetler karşısında sessiz kalmayacağız. Siz beni başkanlık görevine layık gördüğünüz sürece ben de elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıp sizleri mağdur etmeyeceğim." ifadelerini kullandı. / Elazığ Haber Ajansı