Başkan Selçuk Öztürk: Bir şartla bırakırım!

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, son 4-5 haftadan buyana takımda ciddi bir disiplinsizlik olduğunu belirtirken, Pendikspor karşısında mutlak golleri atamayan oyuncuları da şımarıklıkla suçladı. Sosyal medyada başkan adayı olduğunu iddia eden kişileri sert bir dille eleştiren Öztürk, 32 milyonluk transfere engel borcu karşılayacak bir kaynakları varsa görevi bırakmaya hazır olduğunu söyledi.

Başkan Selçuk Öztürk: Bir şartla bırakırım!

Tetiş Yapı Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, maçın ardından yaptığı değerlendirmede son 4-5 haftadır takımda ciddi bir disiplinsizlik olduğunu belirterek, maçta mutlak gol pozisyonlarından yararlanamayan oyuncuları da şımarıklıkla suçladı.

ÖZTÜRK: CİDDİ BİR DİSİPLİNSİZLİK VAR

Başkan Öztürk, “Kötüye giden bir şey yokta, bir penaltı kaçırır, 3-4 defa kaleviyle karşı karşıya kalır da atamazsan, 2 tane de penaltın verilmezse adamların 1 pozisyonu var adamlar değerlendiriyor. Penaltı kaçırıyorsun, kaleciyle karşı karşıya kalıyorsun ama olmuyor. Son 4-5 haftadır ciddi bir disiplinsizlik var. Bizlik bir sorun yok. Biz dünde kulüpteydik, bugünde kulüpteyiz” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada başkan adayı olduğunu iddia eden şahısları sert bir dille eleştiren Elazığspor kulüp başkanı Selçuk Öztürk, bu kişilerin transferi açacak ve 32 Milyonluk transfere engel borcu karşılayacak bir kaynakları varsa görevi bırakmaya hazır olduğunu söyledi.

ÖZTÜRK: HERKES TABELAYA BAKAR

Başkan Selçuk Öztürk, “Bu iş tabela işi. Bugün bu maçı alsan geçen hafta Mamak’ta rakibini yensen bunlar konuşulmaz. Herkes tabelaya bakar. Elazığspor’u seviyorum diyen eskiden başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış bu adamlarda kendine göre bazı şeyleri fırsata dönüştürmeye çalışıyorlar. Bu kişilerde şu zihniyet var; geçmişte olduğu gibi ‘Elazığspor küme düşsün, küçük olsun, bizim olsun’ şimdi bunların umurunda değil Elazığspor’un ikinci ligde tutunması. Bunlar sabaha kadar “Allah Allah” sabaha kadar namaz kılıyorlar, onu yapıyorlar, muska bile yapar bunlar. Bunlar diyor “Alalh Allah Elazığspor üçüncü lige düşsün, Selçuk Özütkr bıraksın biz gelelim” diyorlar” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK: BU 32 MİLYON BORÇ İLE TAHTAYI AÇABİLECEK BİRİSİ VARSA GELSİN BIRAKAYIM

Başkan Öztürk, “Bugün tahtanda senin 32 milyon borç var. Bu 32 milyon borç ile tahtayı açabilecek birisi varsa gelsin bırakayım. Ama parasıyla, evrakıyla valiye gitsin, belediye başkanına gitsin. Teminatlı gitsin. 5 Ocak’ta transfer başlıyor, 30 Ocak’ta bitiyor” dedi.

Haber Detay Görseli