Başkan Selçuk Öztürk: Savaştan kaçmayacağım, sonuna kadar savaşacağız

TY Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'ten istifa etti haberlerine yalanlama geldi. Başkan Öztürk 'Savaştan kaçmayacağım, sonuna kadar savaşacağız' dedi.

Başkan Selçuk Öztürk: Savaştan kaçmayacağım, sonuna kadar savaşacağız

Tetiş Yapı Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, transfer tahtasının açılamaması ve Elazığspor’un son haftalarda üst üste aldığı mağlubiyetlerden dolayı, hakkında çıkan istifa söylentilerine karşı gerçeği yansıtmadığını belirterek sosyal medya hesabından cevap verdi. Başkan Selçuk Öztürk; “Savaştan kaçmayacağım, sonuna kadar savaşacağız” dedi. Kötü gidişatına bir türlü son veremeyen Elazığspor’da ilerleyen haftalarda ne olacağı merak konusu olurken. Yönetimin de istifa edip etmeyeceği de taraftarlar tarafından tartışma konusu oldu.

“YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ”

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grubun 23. haftasında oynanan ve 3-1’lik skorla ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan Turgutluspor – TY Elazığspor Maçı sonrası Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün istifa ettiği iddiaları sosyal medyada hızla yayıldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Başkan Selçuk Öztürk istifa edeceği yönünde çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı. “Dünden bugüne bazı sosyal medya hesaplarında, aslı astarı olmayan sadece dedikodudan ibaret olan istifa edecek yönündeki söylemlere ve yalan haberlere itibar etmeyiniz” diyen Başkan Selçuk Öztürk hiçbir zaman savaştan kaçmadıklarını belirterek sonuna kadar savaşacaklarını belirtti. Başkan Selçuk Öztürk; “Amaç ve niyetin ne olduğunu anlamadığımız bu tür konular ile kulübümüzün zarar görmemesi için resmî site ve hesaplarımız dışında çıkan hiçbir haber ve paylaşımı doğru kabul etmeyiniz. Yönetim kurulu olarak görevimizin başında olduğumuzu ve kulübümüzün menfaatleri uğruna canla başla çalışmaya devam ettiğimizi başta büyük Elazığspor taraftarı olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerine yer verdi.