Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığ'ın çehresini değiştirecek yeni bir adım daha

Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan ve şehre vizyon katacak 'Kent Meydanı' projesinin ihalesi yapıldı. Ahmet Aytar meydanını kapsayacak 'Kent Meydanı' projesinde açık alan, kapalı alan ve 900 araçlık otopark yer alacak.

Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığ'ın çehresini değiştirecek yeni bir adım daha

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın projeleri arasında yer alan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Elazığ’a vizyon katacak, şehrin çehresini değiştirecek olan Kent Meydanı projesinin ihalesi yapıldı.

Ahmet Aytar Meydanı ve Mehmet Akif Ersoy Lisesi alanları kapsayacak olan Kent Meydanı’yla şehir nefes alacak. Kent Meydanı içerisinde 38 bin metrekarelik açık alan, 22 bin metrekarelik kapalı alan, 2 katlı 900 araç kapasitesine sahip otopark yer alacak. Projenin hazırlanan tanıtım videosu da yayınlandı.

BAŞKAN ŞERİFOĞLARI: HAYDİ BİSMİLLAH

Konuyla ilgili açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yeni bir projeye, yeni bir umuda ve şehrimize yeni değerler kazandırmaya devam... 38.000 m² açık alan, 22.000 m² kapalı alan, 2 katlı toplam 900 araç kapasitesine sahip, “KENT MEYDANI” Projemizin yapım İHALESİNİ gerçekleştirdik. HAYDİ BİSMİLLAH!” dedi.