Başkan Şerifoğulları'ndan Vekil Erol'a sert cevap

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un açıklamalarına Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan sert bir cevap geldi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Vekil Erol'a sert cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ekim ayı içerisinde Elazığ’a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nden ziyaret talebinde bulunduklarını ve bu talebin geri çevrildiğini iddia etmişti. Milletvekili Erol, Elazığ’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve beraberindeki heyetin Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi’nde ağırlanmalarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

EROL: BU NEZAKETİ İLİMİZE GELEN TÜM HEYETLERE KARŞI GÖSTERMELERİNİ DİLERİZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Elazığımız’a gelen MHP heyetine CHP adına hoş geldiniz demek isterim. İlimizin Valisi ve Belediye Başkanı gelen heyeti makamlarında konuk ederek Elazığ’ın misafirperverliğini göstermişlerdir. Ancak kendilerinden bu nezaketi ilimize gelen tüm heyetlere karşı göstermelerini dileriz” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: BİNGÖL’DE ŞEHİT AİLELERİNE KÜFÜR EDEN, DİYARBAKIR’DA DİYARBAKIR ANNELERİNİN BAĞRINA ATEŞ KOYANLARLA EL ELE GEZENLER BİZE MİSAFİR OLAMAZ

Milletvekili Erol’un bu söylemleri üzerine sosyal medyadan açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, “Sayın Gürsel Erol, Milliyetçi, muhafazakar ve misafirperver şehrin insanlarının bize emanet ettiği makamın kapıları herkese açıktır. Ancak; Bingöl’de şehit ailelerine küfür eden, Diyarbakır’da Diyarbakır annelerinin bağrına ateş koyanlarla el ele gezenler bize misafir olamaz” şeklinde yanıt verdi.

Başkan Şerifoğulları'ndan Vekil Erol'a sert cevap
Başkan Şerifoğulları'ndan Vekil Erol'a sert cevap