Başkan Taşkın'dan yeni eğitim yılı mesajı: 'Güçlü nesiller yetiştireceğiz!'

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 2024-2025 eğitim öğretim yılıyla ilgili yaptığı açıklamada, eğitimin milletleri yükselten en önemli güç olduğunu vurguladı ve güçlü nesiller yetiştirmenin hedefleri olduğunu belirtti.

Başkan Taşkın'dan yeni eğitim yılı mesajı: 'Güçlü nesiller yetiştireceğiz!'

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Taşkın, eğitimin bireyler ve milletler için taşıdığı önemi vurgularken, yeni dönemin umut dolu bir başlangıç olduğunu belirtti.

"Okul Kapıları Yeni Umutlara Açılıyor"

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler ve öğretmenler için yeni umutların yeşerdiğini belirten Taşkın, şunları söyledi:

“Okul kapıları yeni umutlara açılıyor. Bu yolda bilgiyle aydınlanacak yollar, emekle büyüyecek hayaller var. Hep birlikte geleceğimizi aydınlatacağız. Milletimizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacağız.”

"Eğitimin Olduğu Yerde Umut Vardır"

Fatih Murat Taşkın, konuşmasında eğitimin umut ışığı olduğunu vurgulayarak, daha güçlü ve bilinçli nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Taşkın, bu konudaki düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Her öğrenci bir ışık, her öğretmen o ışığı büyüten bir rehberdir. Tek hedefimiz, daha güçlü ve bilgili nesiller yetiştirmek. Çünkü eğitimin olduğu yerde umut vardır.”

"Eğitim, Milletleri de Yükseltir"

Taşkın, eğitimin sadece bireyleri değil, milletleri de yükselttiğini vurgulayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerine atıfta bulundu:

“Eğitim, sadece bireyleri değil milletleri de yükseltir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, müstakil şekilde yaşatır, ya da esaret ve sefalete terk eder’ sözü ışığında, bu yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize hayallerin gerçeğe dönüşeceği bir dönem, tüm eğitim çalışanlarımıza da başarılar diliyoruz.”