Başkan Yanılmaz'dan Süper Lig vurgusu!
Elazığspor-Ankaragücü mücadelesinin ardından konuşan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Süper Lig vurgusu yaparak 'Bu yıl daha güçlüyüz ve daha iyiye doğru gidiyoruz. Akıllı yönetim, akıllı oyun eksik olmadıkça, çok daha iyi yerlere geleceğiz.'dedi.
Elazığspor’un verdiği katkılarla taraftarın ve Elazığlıların gönlünde adeta taht kuran Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
“TEMENNİMİZ ODUR Kİ ELAZIĞSPOR BU SEZON SÜPER LİG’E ÇIKAR”
Rakip takım Ankaragücü’nün iyi bir takım olduğunu ve hedefleri olan bir ekip olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Yanılmaz, Kanal Fırat'taki canlı yayında temennisinin bu sezon Elazığspor’un Süper Lig’e çıkması olduğunu kaydetti. Başkan Mücahit Yanılmaz;” Ankaragücü iyi bir ekip. Yeni bir takımlar, heyecanlı ve hedefleri olan bir kulüp. Bugün iyi oynadık. Güzel pas yaptığımızda sonuca gidiyoruz. Bu takım iş yapacak. Maç sayısı arttığında takımdaki uyum da artacaktır. Tom mükemmel bir oyun oynadı. Temennimiz odur ki Elazığspor bu sezon Süper Lig’e çıkar. Buradan taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Biz, hep birlikte güçlüyüz. Bütün olarak, bu gücü bozmadan sonuna kadar götürmemiz lazım ve götüreceğiz de. Elazığ’ın birlik ve beraberliğini herkes görecek. Bıkmamalıyız, usanmamalıyız. Maç 90 dakika. Bu heyecanı kaybetmediğimiz sürece, tribünler dolduğu sürece Elazığspor güzel işler yapacaktır ve sonuca de gideceğiz.
“BU YIL DAHA GÜÇLÜYÜZ!”
Elazığspor’un bu yıl daha güçlü olduğunu da vurgulayan Başkan Yanılmaz; “Elazığspor bitti, kapandı diyenlere biz geçtiğimiz yıl cevabı vermiştik. Ben buradan bütün kesime Elazığspor’un Süper Lig’e çıkması için yönetime, taraftara camiaya destek olmaya davet ediyorum ve desteği sürdürmeye davet ediyorum. Şu an birlik ve beraberlik oluştu. Bu yıl daha güçlüyüz ve daha iyiye doğru gidiyoruz. Akıllı yönetim, akıllı oyun eksik olmadıkça, çok daha iyi yerlere geleceğiz.”şeklinde konuştu.