Kaymakam Yılmaz: İlk etapta tanıtım broşürleri hazırlandı

Tarih Turizmiyle İlgili Projelerini Elazığ Kanal 23 Televizyonuna Anlatan Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Yeni Turizm Dönemiyle Birlikte Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Ciddi Çalışmalarının Olacağını, Bu Kapsamda Saklıkapı ve Karaleylek Kanyonlarında Turizm Atağı İçin Tanıtım Kataloğu Çıkardıklarını Söyledi.

Kaymakam Yılmaz: İlk etapta tanıtım broşürleri hazırlandı

Turizm açısından Elazığ’ın en önemli ilçelerinin başında gelen Baskil’de Baskil kaymakamlığı tarafından başlatılan turizm atağında çok sayıda turistin ilçeyi ziyaret etmesi bekleniyor.

Bünyesinde Mar Ahron, Tomisa, Masara, Haroğlu kalelerinin yanı sıra Hoca Ahmet Yesevi Türbesi, Abdulvahap Gazi Türbesi ve en önemlisi 9 milyon yıllık olduğu bilinen Saklıkapı ile Karaleylek kanyonlarına ev sahipliği yapan Baskil, tarih turizminin önemli merkezlerinden biri haline getirilmeye çalışılıyor.

Baskil ilçesinin turizm potansiyelinin çok yüksek olduğunu söyleyen Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz; Turizm’in daha çok geliştirilmesi için ilk etapta tanıtım broşürleri hazırladıklarını söyledi.