Belediye Başkan Adayı Akın emeklileri yalnız bırakmadı!

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şubesi, emeklilere yapılan düşük zamları protesto etmek amacıyla bir gösteri düzenledi. Protesto eylemi, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşti ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın da bu gösteriye katılarak emeklilere destek verdi.

Belediye Başkan Adayı Akın emeklileri yalnız bırakmadı!

Akın: "Emekli Hemşehrilerimiz Beni Her Zaman Yanlarında Bulacaklar"

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, protesto gösterisine katıldığı programda emeklilerin haklı mücadelesini desteklediğini ifade etti. Akın, emeklilerin yanında olacaklarını belirterek, "Emekli hemşehrilerimiz beni her zaman yanlarında bulacaklar. Bizim emekli abilerimiz için 4 projemiz var. Halk ekmek fabrikasını kuracağız. Yöresel ürünler satış noktası oluşturarak temel tüketim malzemelerini indirimli sunacağız. Emekli kartla anlaşmalı yerlerden yüzde 50 indirimle alışveriş yapabilecekler. Emekli evi projesiyle sosyal faaliyetlere katılabilecekleri bir alan oluşturacağız" dedi.

Emekli Vatandaşlar Akın'a Destek Açıklaması Yaptı

Protestoya katılan emekli vatandaşlar, Abdullah Akın'a gösterdiği destek için teşekkür ederek, projelerini memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler. Akın'ın emeklilerin haklarını savunma sözü, emekliler arasında olumlu karşılandı.

Protesto gösterisi, emeklilerin sosyal ve ekonomik haklarını savunma amacı taşıyan bir platform sağlayarak, yerel seçim atmosferine dair önemli bir gelişmeyi de temsil etti.