Beyhan Belediyesinde istifa depremi: Başkan Öztürk ve 6 Meclis Üyesi istifa etti!

Beyhan Belediye Başkanı Bayram Öztürk, 6 Belediye Meclis Üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi'nden istifa etti. Öztürk, kararın belde halkına daha iyi hizmet için alındığını belirtti.

Beyhan Belediyesinde istifa depremi: Başkan Öztürk ve 6 Meclis Üyesi istifa etti!

Yeniden Refah Partisi’nden Beyhan Belediye Başkanı olarak seçilen Bayram Öztürk, 6 Belediye Meclis Üyesi ile birlikte partisinden istifa etti. Başkan Öztürk, istifa kararını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

"İstişareler Sonucunda İstifa Kararı Aldık"

Beyhan Belediye Başkanı Bayram Öztürk, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühüyle göreve geldiklerini hatırlatarak, aldıkları kararın detaylı düşünülmüş bir istişare sonucu olduğunu belirtti. Öztürk, “Vatandaşlarımızla eşit hizmet sağlama amacıyla aldığımız bu kararın, beldemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Meclis Üyeleri de İstifa Etti

Başkan Öztürk ile birlikte Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden meclis üyelerinin isimleri şöyle: Ahmet Topçuoğlu, Hüseyin Kılıç, Burhanettin Bahçeci, Bedri Özdemir, Bekir Açık, Hüseyin Özmen.

"Beldemiz İçin En Doğru Kararı Verdik"

Öztürk, açıklamasında istifalarının Beyhan beldesine hizmet amacı taşıdığını ve bu kararın tüm vatandaşlar için en doğru karar olduğunu vurguladı.