'Biz bu işi hep beraber başaracağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde düzenlenen Tunceli Milletvekili Kamer Genç anma programına katıldıktan sonra Elazığ'a döndü.

'Biz bu işi hep beraber başaracağız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde gerçekleşen Tunceli Milletvekili Kamer Genç anma programına katıldıktan sonra Elazığ'a döndü. Parti binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden Özgür Özel, Elazığ'ın geleceği ve kalkınması için önemli vaatlerde bulundu.

Genel Başkan Özel'den Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Özel, konuşmasında birlik ve dayanışma vurgusu yaparak, "Birlikte olalım. Biz bu işi hep beraber başaracağız. Buna yürekten inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte güzel günlerde birlikte olacağız. Acıyı, depremi, sıkıntıları birlikte yaşadık. Bundan sonra bu kentin dirençli bir kent olması için sizden yetki istiyoruz.

"Elazığ'ı Ayağa Kaldıracağız"

Biz bu kentin direncini artıracağız. Elazığ’ı ayağa kaldıracağız. Elazığspor’u ayağa kaldıracağız. Gençlerin yüzünü güldüreceğiz. Elazığlıların yüzünü güldürüp onları rahat ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

"Türkiye’de Göç Alan Belediyeleri CHP Yönetiyor"

CHP'nin belediyecilik anlayışını vurgulayan Özgür Özel, "CHP seçildiği her yerde nasıl çok iyi işler yapıyorsa Elazığ’da da yapacak. Dünyada çok iyi örnekleri var. Türkiye’de göç alan belediyeleri CHP yönetiyor. Göç veren belediyeleri de AK Parti yönetiyor. CHP’nin yönettiği belediyelere dönün bakın elbette orası göç alıyor" dedi.

Özel'den Seçim Çağrısı

Son olarak, 31 Mart yerel seçimlerinde destek talebinde bulunan Özgür Özel, "Biz size iyi, dürüst yönetim ve çokça hizmet vaat ediyoruz. 31 Mart’ta belediye başkan adaylarımıza destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.