Bizimle eğleniyor musunuz?

Elazığ Belediyesi'nin bugün haber ajanslarına servis ettiği 'Elazığ Belediyesi, 8 mahallede sathi kaplama yol yapım çalışması gerçekleştiriyor' başlıklı haberi Elazığ kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

Bizimle eğleniyor musunuz?

Elazığ Belediyesi yapmış olduğu haberlerle şaşırtmaya devam ediyor. Elazığ'ın merkezdeki hemen hemen tüm mahallerinin delik deşik olduğu, neredeyse yollarda asfalt adına birşeyin kalmadığı, koca şehrin savaştan çıkmış bir görüntü halinde olduğu Elazığ kamuoyu tarafından bilinirken, Elazığ Belediyesi'nin bugün 'Elazığ Belediyesi, 8 mahallede sathi kaplama yol yapım çalışması gerçekleştiriyor' başlıklı haberi vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Haberleri okuyan çoğu vatandaş, "Elazığ Belediyesi resmen aklımızla dalga geçiyor. Merkez mahalleler içler acısı içindeyken, belediyenin çok büyük işler yapılıyormuş algısı oluşturmak için yaptığı açıklamalar sadece komedidir. Köstebek yuvası olan cadde ve sokaklarımız iki yıldır bir düzenleme görmedi” buna karşın belediyenin şu kadar asfaltlama yaptık açıklaması resmen akıl tutulması, iş bilmezlik, plansızlık, programsızlığın resmi olarak nitelendirildi.

Vatandaşlar bu tür haberleri servis eden Elazığ Belediyesi Basın birimi hakkında da, "Acaba bu tarz haberleri kim servis ediyor çok merak ediyoruz. Elazığ'ın hemen hemen tüm mahalleri savaştan çıkmış bir görüntü içerisindeyken böylesine milletin aklıyla dalga geçer misali, vatandaşın sabrını zorlayıcı haberleri servis edenlerin Elazığ'dan ne kadar uzak olduklarını bir kez daha ortaya koyuyor. Çok merak ediyoruz? Acaba Elazığ Belediyesinde düzgün çalışan bir birim var mı? diye belirttiler.