Boşanmış eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi

Elazığ'da meydana gelen trajik bir olay, boşanmış eşi tarafından çocuğunun gözü önünde bıçaklanan bir kadının hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Bu olay, 22 Haziran Cumartesi günü, genç bir kadının yaşamını trajik bir şekilde sona erdirdi ve toplumu derinden sarstı.

Boşanmış eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi

Olayın Meydana Gelmesi

Olay, 22 Haziran Cumartesi günü Elazığ’da gerçekleşti. İddiaya göre, E.E.K. isimli bir adam, çocuğunu bırakmak üzere eski eşi Y.B.Ç. (27) ile buluşmak istedi. Buluşma için Y.B.Ç.’yi arayan E.E.K., çocuğu teslim etmek üzere anlaştıkları binanın önüne geldi. Ancak burada, çocuğun gözü önünde eski eşine 13 yerinden bıçak darbeleriyle saldırdı. Saldırının hemen ardından E.E.K. gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Saldırının Ardından Hastanede Yaşananlar

Saldırıdan sonra ağır yaralanan Y.B.Ç., acil olarak Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan yoğun müdahalelere rağmen, böbreği, dalağı ve bağırsağının bir bölümü alınan genç kadın, hayata tutunamadı. Doktorların tüm çabalarına rağmen Y.B.Ç., hayatını kaybetti ve bu trajik olay, toplumda derin bir üzüntü ve öfkeye neden oldu.