Bu güzel ve anlamlı görüntü Keban'dan!

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8. yıl dönümü kapsamında, Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ ve ilçelerinde de çeşitli anma programları düzenleniyor. Bu önemli günün anısına, Keban Kaymakamlığı tarafından Fırat Köprüsü'ne dev bir Türk bayrağı ve pankart asıldı.

Bu güzel ve anlamlı görüntü Keban'dan!

Keban Kaymakamlığı’ndan Anlamlı Bir Jest

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde, şehitleri anmak ve milli birliğin önemini vurgulamak amacıyla Keban Kaymakamlığı, Keban Barajı’nın önündeki Fırat Köprüsü’ne dev bir Türk bayrağı ve pankart asarak anlamlı bir jest yaptı. Bu dev bayrak ve pankart, bölgeden geçen vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve takdirle karşılandı.

Bu güzel ve anlamlı görüntü Keban'dan!

15 Temmuz Şehitlerini Anma Programları

Türkiye genelinde olduğu gibi, Elazığ ve ilçelerinde de 15 Temmuz şehitlerini anmak ve demokrasiye olan bağlılığı göstermek için çeşitli programlar düzenleniyor. Keban ilçesinde gerçekleştirilen bu etkinlikler, milli birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmayı amaçlıyor.

Bu güzel ve anlamlı görüntü Keban'dan!

Fırat Köprüsü’nde Dev Türk Bayrağı

Keban Barajı’nın önündeki Fırat Köprüsü'ne asılan dev Türk bayrağı ve pankart, 15 Temmuz’un unutulmaz kahramanlarını ve o gece yaşananları hatırlatıyor. Bu simgesel hareket, 15 Temmuz’un unutulmayacağını ve her zaman hatırlanacağını gösteriyor.

Bu güzel ve anlamlı görüntü Keban'dan!

Anma Günü Etkinlikleri

15 Temmuz Anma Günü çerçevesinde, Elazığ ve çevresinde çeşitli etkinlikler ve programlar düzenleniyor. Anma törenleri, konferanslar, yürüyüşler ve diğer etkinliklerle halk, 15 Temmuz gecesi demokrasiyi savunan şehitleri ve gazileri anıyor.

Bu güzel ve anlamlı görüntü Keban'dan!

Milli Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Bu tür etkinlikler, milli birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına büyük önem taşıyor. 15 Temmuz’un yıl dönümünde gerçekleştirilen anma programları, halkın demokrasiye olan bağlılığını ve şehitlere olan minnetini bir kez daha ortaya koyuyor.

Bu güzel ve anlamlı görüntü Keban'dan!

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yıl dönümünde, Keban Kaymakamlığı tarafından Fırat Köprüsü’ne dev Türk bayrağı ve pankart asıldı. Bu anlamlı jest, 15 Temmuz gecesi yaşananları unutmamak ve demokrasiye olan bağlılığı göstermek amacıyla yapıldı. Elazığ ve ilçelerinde düzenlenen çeşitli anma programları, milli birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutmayı hedefliyor.