Bu iddia çok konuşulur! 'Vekillere 3 tane aylık veriyorum gidiyorlar'

Alacakaya'da grev yapan işçileri ziyaret eden Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık, firma yetkilisinin kendisine: 'Vekillere 3 tane aylık veriyorum gidiyorlar.' dediğini iddia etti.

Bu iddia çok konuşulur! 'Vekillere 3 tane aylık veriyorum gidiyorlar'

Elazığ Milletvekillerini töhmet altında bırakan bu iddiayla ilgili Milletvekilleri’nin nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Alacakaya’da bir firmaya ait maden ocaklarında, çalışma şartlarının düzeltilmesini isteyen işçilerin başlattığı eylem devam ediyor.

Eylemde bulunan işçileri ziyaret eden Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık’ın yaptığı açıklama Elazığ Milletvekilleri’ni zan altında bıraktı.

Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık, firma yetkilisinin kendisine: “Vekillere 3 tane aylık veriyorum gidiyorlar.” şeklinde söylediklerini iddia ederek; bu söylemleri yukarı ileteceklerini söyledi.

Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık’ın bu açıklamasının ardından ilgili firmadan herhangi bir açıklama yapılmazken, Elazığ Milletvekillerinin bu iddiayla ilgili neler söyleyeceği ise merak konusu oldu.