Bülent Yenihayat'tan taraftarlara destek çağrısı: 'Bu zor ligde daha iyi olacağız!'

Çimentaş Elazığspor, Nazilli Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 29 maça çıkardı. Teknik direktör Bülent Yenihayat, 'Zor bir ligde pozitif futbol oynamaya devam edeceğiz' diyerek taraftardan destek çağrısında bulundu.

Bülent Yenihayat'tan taraftarlara destek çağrısı: 'Bu zor ligde daha iyi olacağız!'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Çimentaş Elazığspor, kendi sahasında Nazilli Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 29 maça çıkardı. Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Bülent Yenihayat: “Zor Bir Lig, Ama Pozitif Futbol Oynamaya Devam Edeceğiz”

Teknik direktör Bülent Yenihayat, takımların savunma yaparak Elazığspor’a karşı oynamasının işleri zorlaştırdığını belirtti. “Üç maçtır benzer oyunlarla karşı karşıyayız. Savunma odaklı takımlara karşı pozitif futbol oynamaya çalışıyoruz. Bugün de rakibimiz direnç gösterdi ama takım olarak oyunun kontrolünü elimize almayı başardık,” dedi.

Yenihayat, bireysel bir hatadan dolayı gol yediklerini, ancak kısa sürede cevap verdiklerini ifade ederek, skorun özgüvenlerini artırdığını söyledi. “Takımım her hafta daha iyiye gidiyor. Hem fiziksel hem de oyun anlamında gelişiyoruz. İlerleyen haftalarda yarışın içinde olacağız. Elazığspor’a da bu yakışır,” şeklinde konuştu.

Yenihayat'tan Destek Çağrısı: “Bu Oyuncular Bizim, Hep Birlikte Başaracağız”

Yenihayat, takımdaki oyuncuların değerli olduğunu vurgulayarak, taraftar ve camiadan destek beklediğini dile getirdi. “Oyuncularımın hepsi düzgün karakterli ve takımın başarısı için mücadele ediyor. Eleştirileceksek beni eleştirin, ama bu oyunculara sahip çıkmamız gerekiyor. Hep birlikte başaracağız,” dedi.