Çanakkale kahramanı Elazığlı Gazi Baki Nazik toprağa verildi

Çanakkale'de gazilik unvanı alan Elazığlı kahraman Baki Nazik, 70 yaşında hayatını kaybetti. Karakoçan'daki askeri törenle son yolculuğuna uğurlanan Nazik, Elazığ'ın vefa ve saygı dolu halkı tarafından doğduğu topraklarda toprağa verildi.

Çanakkale kahramanı Elazığlı Gazi Baki Nazik toprağa verildi

Karakoçanlı Gazi Baki Nazik, Çanakkale'de Gazilik Unvanı Alan Kahraman, 70 Yaşında Hayata Veda Etti.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Deveci köyünde yaşayan Malul Gazi Baki Nazik, 70 yaşında hayata gözlerini yumdu. Çanakkale'de vatani görevini yaparken geçirdiği kaza sonucu gazilik unvanı kazanan Nazik, yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle vefat etti. Kahraman gazi için Elazığ'da askeri bir tören düzenlendi.

Elazığlı Gazi Nazik son yolculuğuna uğurlandı

Askeri Törenle Uğurlandı

Baki Nazik'in cenazesi, Kovancılar ilçesindeki İmam Rabbani Camisi'nde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi. Törene Elazığ Vali Yardımcısı Oltan Bayraktar, Karakoçan Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, gazinin ailesi, askeri personel ve vatandaşlar katıldı.

Elazığlı Gazi Nazik son yolculuğuna uğurlandı

Nazik, Doğduğu Topraklarda Sonsuzluğa Uğurlandı

Cenaze töreninin ardından Baki Nazik, doğup büyüdüğü Karakoçan ilçesi Deveci köyünde toprağa verildi. Nazik'in kaybı, ailesi ve sevenleri arasında derin üzüntü yarattı.

Elazığlı Gazi Nazik son yolculuğuna uğurlandı

Gazi Baki Nazik'in Hayatı ve Mücadelesi

Çanakkale'de vatani görevini yaparken geçirdiği kaza sonrasında gazilik unvanı alan Baki Nazik, yıllarca ülkesine ve milletine hizmet etmenin gururunu yaşamıştı. Yaşlılığa bağlı hastalıklarla mücadele eden Nazik, çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir isimdi.

Elazığlı Gazi Nazik son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ'da Gazilere Saygı ve Vefa

Elazığ'da gazilere verilen değer, Nazik'in cenaze törenine katılan kalabalık ve askeri erkanın varlığı ile bir kez daha gözler önüne serildi. Gazi Baki Nazik'in kaybı, Elazığ halkı arasında derin bir üzüntüye neden oldu.