Çatalçeşme Mahallesi'nde korkutan kaza! 3 yaralı

Elazığ'ın Çatalçeşme Mahallesi'nde Tofaş otomobil ile midibüs çarpıştı, 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerinde inceleme başlatıldı.

Çatalçeşme Mahallesi'nde korkutan kaza! 3 yaralı

Elazığ'ın Çatalçeşme Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında Tofaş marka otomobil ile bir midibüs çarpıştı. Kaza sonucu 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Çatalçeşme Mahallesi'nde Korkutan Kaza

Kaza, Elazığ'ın Çatalçeşme Mahallesi'nde, sabah saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Tofaş marka otomobil ve midibüs seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir sebeple çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay Yerine Anında Müdahale

Kazayı gören çevredeki sürücüler, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra yaralılar, ambulanslarla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Çatalçeşme Mahallesi'nde korkutan kaza! 3 yaralı

Tofaş Kullanılamaz Hale Geldi

Kaza sonrası Tofaş marka otomobil, çarpışmanın etkisiyle kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Elazığ Emniyet Müdürlüğü, kazayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı. Kazanın sebebinin belirlenmesi için teknik ekipler olay yerinde detaylı bir çalışma yürütüyor.