Çaydaçıra Mahallesi'ndeki kanlı hesaplaşmada 3 tutuklama!

Elazığ Çaydaçıra Mahallesi'nde bir kafenin önünde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 şüpheli tutuklandı. Olay sonrası geniş çaplı inceleme başlatan polis, 7 kişiyi gözaltına aldı.

Çaydaçıra Mahallesi'ndeki kanlı hesaplaşmada 3 tutuklama!

Çaydaçıra Mahallesi'nde Kanlı Hesaplaşma

Elazığ’ın Çaydaçıra Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde, 3 gün önce yaşanan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 şüpheli ise tutuklandı. Olay, bir kafenin önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.

Elazığ'daki cinayette 3 tutuklama!

Aracın İçinden Ateş Açtılar

Olay günü, araçla kafe önüne gelen 3 kişi, karşı gruba ateş etmeye başladı. Karşı tarafın da silahla karşılık vermesiyle kavga büyüdü. Saldırganlar, daha sonra araçla olay yerinden kaçtı ancak kısa süre sonra Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yol üzerinde yaptığı uygulamada durduruldular.

Hayatını Kaybeden Bekir Tokluk Olay Yerinde Bulundu

Polis ekipleri, saldırganların kaçtığı aracı durdurduğunda, aracın arka kapısını açtı ve Bekir Tokluk’un kurşunların hedefi olarak hayatını kaybettiğini tespit etti. Tokluk’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Elazığ'daki cinayette 3 tutuklama!

7 Şüpheli Yakalandı, 3’ü Tutuklandı

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, olaya karıştığı belirlenen 7 şüpheli yakalandı. Olayda kullanıldığı düşünülen 2 adet tabanca da ele geçirildi. Şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli tutuklanırken, 1 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.