Cengizhan Akgün: Kaybetmeyi Sevmiyorum!

'Yenilgiye tahammülüm yok' diyen Temsilcimiz T.Y Elazığspor'un Genç Yıldızı Cengizhan Akgün, Günışığı Gazetesi'nden Özgür Yıldırım'a konuştu: 'Sahada agresif görünüyor olabilir. Yetiştirildiğim kulüp olan Gençlerbirliği'nde hep zirveye oynuyorduk küçük yaştan beri o yüzden kaybetmeyi sevmiyorum. Burada biraz fazla kaybedince kabullenemiyorum.' ifadelerinde bulundu.

Cengizhan Akgün: Kaybetmeyi Sevmiyorum!

Bu sezon gösterdiği performans, attığı goller ve yaptığı asistlerle adeta Elazığspor'u sırtlayan Cengizhan Akgün sahada zaman zaman çok sinirlendiği anlar olabildiğini söyledi.

Cengizhan Akgün, Günışığı'na yaptığı açıklamada, kaybetmeyi hiç sevmediğini vurgulayarak, "Saha içinde çok agresif oluyorum. Çünkü bende kazanma arzusu üst düzeyde. Kaybetmeyi hiç sevmiyorum" dedi.

Hiçbir futbolcunun kaybetmeyi sevmediğini hatırlatan başarılı oyuncu, "Tabii ki hiçbir futbolcu kaybetmeyi sevmez. Ancak bu bende biraz daha üst düzeyde. Sonuçta böyle olduğunda bazen tabiri caizse biraz kendimi kaybedebiliyorum. Sahada çok sinirlendiğim anlar olabiliyor. Kendi arkadaşlarımda da sinirleniyorum." diye konuştu.

22 yaşındaki kanat oyuncusu Cengizhan Akgün, Futbolun bir takım oyunu olduğuna dikkati çekerek "Futbol tek başına bir spor değil, takım oyunu. Takım iyi oynadığında ben de iyi oynadım. Bu sene gerçekten diğer senelere nazaran daha iyi performans gösterdim. " dedi.

Bu sezon sonu itibariyle sözleşmesi bitmesine rağmen 1 yıl daha uzatan Cengizhan Akgün gerçek Elazığspor Taraftarı'nın da takımına dargın olduğunu belirterek şunları söyledi;

ÇIKIŞ YAPACAĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ELAZIĞSPOR'A GELDİM...

"4'te 4 yaptığımız taktirde ligde kalacağımızı düşünüyorum. Bence Kastamonuspor'dan çok bizim ne yapacağımız önemli dediğim gibi 4 maçı kazanırsak bu ligde kalırız. Attığım goller ve asistler arkadaşlarımın sayesinde aslında tek başıma yaptığım birşey yok. Bir çıkış yapmam gerekiyordu o yüzden Gençlerbirliği'nden ayrılırken önümde 4-5 seçeneğim varken Elazığspor'u bekledim son güne kadar. Burada başarılı olacağımı, tekrardan çıkış yapacağımı düşündüğüm için geldim çok şükür bu yıl verimli geçti benim adıma..."

GERÇEK TARAFTAR ELAZIĞSPOR'A KIRGIN...

"Kaybetme alışkanlığım yok denilebilecek kadar az. Yetiştirildiğim kulüp olan Gençlerbirliği'nde hep zirveye oynuyorduk küçük yaştan beri o yüzden kaybetmeyi sevmiyorum. Burada biraz fazla kaybedince kabullenemiyorum. Birde üstüne kulübe 1 lira bile katkısı olmayan sözde taraftar olan sözde gençliğini Elazığspor'a vermiş ama Elazığspor için hiçbirşey yapmamış insanlar çıkıp laf söyleyince yediremiyorum. Mutlaka gerçekten Elazığspor'u seven insanların olduğunu biliyorum ama onlarda Elazığspor'un bu kötü gidişatından dolayı kulübe kırgın olduklarını düşünüyorum. Yani aslında taraftarla değil kendini taraftar sanan insanlarla bir kaç polemiğim oldu..."