Çetin İnşaat'tan iftar programı

Elazığ'ın saygın firmaları arasında yer alan Çetin İnşaat tarafından iftar programı düzenlendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çetin İnşaat'tan iftar programı

Türkiye'de birçok ilde taahüt alanında yapmış olduğu inşaatlarla adından sıkça söz ettiren, Çetin İnşaat tarafından özel bir otelde iftar programı düzenlendi.

Çetin İnşaat'tan iftar programı

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin tarafından düzenlenen iftar programına yoğun bir katılım gerçekleşti. Programa katılan davetlilere semazen gösterisi eşlik etti. Davetliler arasında Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu ve iş dünyasından birçok kişide hazır bulundu.

Çetin İnşaat'tan iftar programı

Çetin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetin programa katılan davetlilere teşekkür ederek, "Bu mübarek günde, düzenlemiş olduğumuz bu iftar programında, bu güzel manevi atmosferde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ederim. Sağolsunlar bizleri kırmayıp davete icabet ettiler. Bu tarz programları geleneksel hale getirip, senede bir defa da olsa dostlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul buyursun inşallah." İfadelerini kullandı.

Çetin İnşaat'tan iftar programı

Çetin İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öner Çetin davetlilere teşekkür ederek, "Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar programına katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Epeyi zamandır düşündüğümüz bir organizasyondu aslında bu sene yapmak nasip oldu. Bundan sonra öyle ümit ediyorum ki bu iftar programlarımızı geleneksel hale getireceğiz. Ben tekrardan davetimize icabet eden tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.

Çetin İnşaat'tan iftar programı