Ceylan Karavil Park'ta 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, ziyaretçilerini 10 Kasım Atatürk'ü anmak günü etkinliğiyle buluşturdu.

Ceylan Karavil Park'ta 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, ziyaretçilerini 10 Kasım Atatürk’ü anmak günü etkinliğiyle buluşturdu.

Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park AWM’de özel bir okul 55 öğrenci ile Atatürk’ü anma programı düzenlendi. Programda öğrenciler oratoryo, zeybek ve Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi.

Köklü bir geçmişten aydınlık bir geleceğe mottosuyla yola çıktıklarını belirten kolej kurucusu Yunus oruç, 3 farklı etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

“böyle anlamlı bir günde Atatürk’ü anmak için öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden oruç, “Buradaki etkinliğimize 55 öğrencimiz katıldı. 3 farklı etkinlik gerçekleştirdiler. Burada bizim gayemiz şu okulumuzun da mottosu olan “köklü Bir Geçmişten Aydınlık Geleceğe” mottosuyla yola çıktık. Buradaki etkinliklerimizde oratoryo, zeybek ve Atatürk’ün sevdiği türküler seslendirildi” dedi.

Etkinlikte yer alan 9 yaşındaki Yezda Aykol, Atatürk’ün yaptığı eserler ve devrimlerin daima yaşayacağını belirtti.

Aykol, “Benim için 10 Kasım Atatürk gibi dehalar sadece görünüşte ölmüştür. Onun yaptığı eserler ve devrimler daima yaşayacaktır. Bizde bunları yaşatmaya devam edeceğiz. Burada piyano çalacağız, koro olarak şarkılar söyleyeceğiz” diye konuştu.