CHP Baskil aday adayı Baygeldi'den zehir zemberek sözler!

3 Ocak Çarşamba günü Kanal 23'te yayınlanan 'Seçime Doğru' programına konuk olan CHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Veli Baygeldi programda kendisi hakkında bilgiler verirken, diğer aday adaylarının projelerini sert bir dille eleştirdi ve kendi projelerini açıkladıklarında aradaki farkı göreceklerini dile getirdi.

CHP Baskil aday adayı Baygeldi'den zehir zemberek sözler!

Elazığ'ın önemli ilçelerinden biri olan Baskil'de gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik heyecan artarken, CHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Veli Baygeldi, 3 Ocak Çarşamba günü Kanal 23’te yayınlanan başarılı gazeteci Bera Nur Çam'ın sunduğu "Seçime Doğru" programına konuk oldu. Baygeldi, programda kendisi hakkında bilgiler verirken, diğer aday adaylarının projelerini sert bir dille eleştirdi ve Baskil ile ilgili kendi projelerini açıkladıklarında aradaki farkı göreceklerini belirtti.

Baygeldi: "Baskil 20 Yıldır Kayıp"

Baygeldi, Baskil'in 20 yıldır kayıp içinde olduğunu ifade ederek, diğer partilerin aday adaylarının projelerini eleştirdi. Sahilde balıkçılara soğuk hava deposu tahsis edilmesi, TOKİ'ler arasına 3 TL'ye minibüs koyulması gibi projeleri tiye alan Baygeldi, Baskil'in kalkınması ve büyümesi için hazırladığımız ve bir kaç gün içinde kamuoyu ile paylaşacağımız bu projeler açıkladığında aradaki farkı net bir şekilde göreceklerine vurgu yaptı.

Projeleri Üzerinden Eleştirilerde Bulundu

Diğer aday adaylarının projelerini eleştirirken, Baygeldi şu ifadeleri kullandı: "Baskilli hemşehrilerimiz iyi dinlesinler, kanalizasyonlara bağlantılar yapacağız projeleri gibi halkımızın karşısına çıkmaları bizi üzüyor. Baskil’imizin orta yerine İstanbul Büyük Şehir Belediyemizden aldığı görselle çift kabinli bir wc projeleri var bunu planlıyorlarmış ama bizim böyle basit projelerimiz yok."

Gürsel Beyle Gelerek Siyasi Tıkanıklığı Çözeceklerini Söyledi

Baygeldi, Baskil'in siyasi tıkanıklığına dikkat çekerek, "Belediye sizde, il belediyesi sizde, bakanlar sizde, milletvekilleri sizde ve cumhurbaşkanı sizde. Söylem şu 'Siyasi tıkanıklık var', söyleyin bize Gürsel Beyle gelelim, sizin siyasi tıkanıklığınızı çözelim" dedi.

Baygeldi'nin Projeleri Merakla Bekleniyor

Baygeldi, Abdulvahap Gazi Hazretleri'nin öncelikleri arasında olduğunu belirtirken, diğer aday adaylarının projelerini sıralayarak eleştirdi. Kendi projelerini açıklamadan önce eleştirilerini sürdüren Baygeldi'nin projeleri merakla bekleniyor.

Tepkiler Nasıl Olacak

Baygeldi'nin programda açıkladığı bazı projeleri, vatandaşlar ve eleştirdiği diğer aday adayları tarafından nasıl karşılanacak, bu projelere yönelik nasıl bir tepki olacak, önümüzdeki günlerde daha netleşecek.