Çınaraltı Lounge açıldı

Çınaraltı Lounge/Cafe düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çınaraltı Lounge açıldı

İşletmeciliğini Akif Kıraç'ın yaptığı Cumhuriyet Mahallesi Vakur Sokak'ta bulunan Çınaraltı Lounge/Cafe'nin açılışına belediye başkan yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdussamed Eren, Elazığspor eski başkanı Sedat Karataş, Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, Türk Eğitim-Sen Başkanı Fatih Murat Taşkın ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada amaçlarının Elazığ'a en iyi hizmeti sunmak olduğunu dile getiren işletme sahibi Akif Kıraç "İşletmemize ismini koyduğumuızda çok soran oldu. Çınaraltı dediniz ama Çınar nerede diye. Bizde, 'Çınar'ın kökleri bizim düşüncelerimiz, fikirlerimiz ve özgüvenimiz. Gövdesi, Elazığlı hemşehrilerimiz. Dalları ise, ulaşabildiğimiz her yer' şeklinde açıkladık. Özellikle istihdam konusunda elimizden gelen tüm gayreti göstreceğiz. Konsept olarak, Elazığ'da fark yaratmayı kendimize şiar edindik. İnşallahta başarılı olacağız" ifadelerinde bulundu.

Açılışta Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem de bir konuşma yaptı. Erdem konuşmasında, "Dünyanın ve ülkemizin ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç yaşadığı bu dönemde, ilimizde bu işletmenin açılması son derece sevindircidir. Hem istihdam açısından, hem de kültürel ve sanatsal faaliyetler açısından bu işletmenin açılmasını son derece kıymetli buluyor, hayırlı işler diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Açılış programı gelen konuklara ikram servisinden sonra son buldu.