Deva Partisi 14.Gençlik Buluşması Elazığ'da Yapıldı

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı Türkiye'yi Adım Adım Dolaşıyor. DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Doğa Şanlıoğlu'nun 14. durağı Doğu Anadolu'nun Aziz şehri Elazığ'dı.

Deva Partisi 14.Gençlik Buluşması Elazığ'da Yapıldı

Son haftalarda neredeyse her gün başka bir şehirde gençlerle buluşan Av. Doğa Şanlıoğlu Gençlerin gelecek Türkiye hayallerini farklı şehirlerde birçok gençle birlikte konuşuyor.

Haber Detay Görseli

Gençlik buluşmalarının 14. Durağı olan Elazığ’da gençler bir araya gelerek şehrin sorunlarını, depremin gençlere olumsuz etkilerini, pandeminin eğitim hayatlarına etkisini ve genel sorun olarak işsizlik, özgürlük, ekonomik sıkıntılar ve sosyal medya kısıtlaması gibi konuları Av.Doğa Şanlıoğu ile paylaştı.

Haber Detay Görseli

Yapılan etkinliklerde alışılagelmiş bir görüşme düzeninin dışında yenilikçi bir sistemle görüşmelerini sürdürdüğünü belirten Şanlıoğlu, görüşmelerinde kürsü kullanmıyor. Herkesin daire düzeninde oturduğu sistem aracılığıyla katılımcıların birbirleriyle daha rahat ve daha interaktif bir sohbet gerçekleştirilmesinin amaçlandığını anlatıyor. 

Yapılan görüşmelerde gençliğin sorunlarının birçoğunun bütün şehirlerde ortak olduğunu belirten Şanlıoğlu; Özgürlük, işsizlik, adalet ve eğitim gibi ana başlıkların ülkemizde ortak sorunlar olduğunun altını çiziyor. 

Haber Detay GörseliDEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı’nın çalışma düzenine dikkat çeken Şanlıoğlu, Gençlik Politikaları Başkanlığı olarak mevcut sorunları sürekli dile getirmekten çok bu sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmaya ve politikalar oluşturmaya çaba sarf edildiğine dikkat çekiyor.

Haber Detay Görseli