Dipni çayı coştu!

Elazığ, Meteoroloji tarafından kuvvetli yağış uyarısı almasının ardından etkili olan şiddetli yağışlar sonrasında, Arıcak ilçesi Üçocak beldesinde bulunan Dipni Çayı coştu.

Dipni çayı coştu!

Elazığ, Meteoroloji tarafından kuvvetli yağış uyarısı almasının ardından etkili olan şiddetli yağışlar sonrasında, Arıcak ilçesi Üçocak beldesinde bulunan Dipni Çayı coştu. Yağışlar nedeniyle çayın taşması, vatandaşlar tarafından kaydedilen görüntülerle belgelendi.

Aşırı yağışlar neticesinde Dipni Çayı'nın taşmasıyla birlikte çevredeki alanlarda su birikintileri oluştu. Bu durum, bölgedeki vatandaşları olumsuz etkiledi ve çevresel önlemlerin alınması gerekliliğini ortaya koydu.

Ayrıca, yağışların etkisiyle çayın coşması, sel riski oluşturabilir, bu nedenle yetkililer vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Öte yandan, Elazığ'ın Arıcak ilçesi Üçocak beldesindeki Dipni Çayı, aşırı yağışlar sonucu taşarak çevresinde su birikintilerine neden oldu. Bu durum, bölgedeki vatandaşları ve yetkilileri sel riskine karşı tedbir almaya yönlendirdi.