Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu'na son veda

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu, 36 yaşında hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi Sürsürü Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından Harput'taki aile mezarlığına defnedildi.

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu'na son veda

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu, 36 yaşında hayatını kaybetti. Merhum Cebeloğlu için bugün Sürsürü Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Elazığ’ın sevilen isimlerinden biri olan Cebeloğlu, Harput’taki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye Yoğun Katılım

Yusuf Cebeloğlu’nun cenaze namazına Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Faruk Çelik, Elazığ Belediye Başkan Vekili Aydın Kara, Belediye Başkan Yardımcıları Nazif Bilginoğlu, Mehmet Sabuncu ve Sebahattin Uçar’ın yanı sıra çok sayıda yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Elazığ Belediyesi Afet İşleri Müdürü Yusuf Cebeloğlu'na son veda

Taziyeler Sürsürü Merkez Camii'nde Kabul Ediliyor

Cenaze töreninin ardından, merhumun ailesi taziyeleri Sürsürü Merkez Camii taziye evinde kabul ediyor. Elazığ halkı, Yusuf Cebeloğlu’na veda etmek için yoğun katılım gösterdi.

Elazığ haber portalı Elazığ Online medya grubu olarak merhum Cebeloğlu'na Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.