Elazığ Belediyesi'nden Bünyamin Eroğlu'na Vefa

Elazığ musikisinin mihenk taşlarından merhum Bünyamin Eroğlu, vefatının yıl dönümünde bir dizi etkinlikle anılacak.

Elazığ Belediyesi'nden Bünyamin Eroğlu'na Vefa

Elazığ Belediyesi ile EFTUD tarafından düzenlenecek anma programında merhum Eroğlu’nun Elazığ musikisine kattığı güzellikler ele alınacak.

İlk olarak 26 Temmuz Pazar günü saat 17:00’de Hankendi aile mezarlığında Kur’an tilaveti ve dua ile anılacak olan Eroğlu için 27 Temmuz Pazartesi günü saat 13:00’de Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde panel tertip edilecek.

‘MUSİKİYE ADANMIŞ BİR ÖMÜR’

Moderatörlüğünü Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Türker Eroğlu’nun üstleneceği ve Mehmet Tevfik Özdemir ile Yavuz Haykır’ın konuşmacı olarak katılacağı panelde merhum Eroğlu’nun hayatından kesitlere yer verilecek.

EROĞLU’NUN ESERLERİ SESLENDİRİLECEK

Elazığ Belediyesi ile EFTUD tarafından düzenlenecek anma programında merhum Eroğlu’nun söz ve bestesini yaptığı eserleri mahalli sanatçı Yalçın Turhan seslendirecek.

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, şehrin musikisine kattığı güzelliklerle bir ömür yaşatılacak olan merhum Bünyamin Eroğlu için düzenlenecek anma programına tüm hemşerilerimizin davetli olduğu belirtildi.