Elazığ Belediyesi'nden kadın hükümlülere unutulmaz anlar!

Elazığ Belediyesi, Sivrice Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlediği konserle kadın hükümlülere moral desteği sağladı. Türk Sanat Müziği eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, hükümlüler keyifli anlar yaşadı. Detaylar haberimizde.

Elazığ Belediyesi'nden kadın hükümlülere unutulmaz anlar!

Elazığ Belediyesi, Sivrice Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda düzenlediği konser ile kadın hükümlülere moral desteği sağladı.

Elazığ Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Kadın Hükümlüler İçin Moral Konseri

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek Sivrice Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda moral ve motivasyon konseri düzenledi. Elazığ Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (EBEGEM), Kadın Yaşam Merkezi ve Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Saz Ekibi'nin iş birliğiyle gerçekleştirilen konser, kadın hükümlüler için unutulmaz bir gün yarattı.

Türk Sanat Müziği ile Moral Depoladılar

Konserde, Elazığ Belediyesi Türk Sanat Müziği Ses Sanatçısı Özgen Özmen'in seslendirdiği eserlerle kadın hükümlüler, Türk Sanat Müziği'nin eşsiz nağmeleri eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Etkinlikte, katılımcıların moral bulması ve bir nebze olsun cezaevi ortamından uzaklaşmaları hedeflendi.

Belediye Başkanı'na Teşekkür

Programa katılan kadın hükümlüler, böylesine anlamlı bir etkinlik düzenleyerek onlara moral desteği sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkürlerini iletti. Etkinliğin, hükümlülerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığı belirtildi.