Elazığ Belediyesi'nden satış ilanı!

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık artırma yöntemiyle satışını gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Elazığ Belediyesi'nden satış ilanı!

Satışa Çıkarılan Taşınmazlar ve İhale Tarihleri

Abdullahpaşa Mahallesi'nde bulunan ve tamamlanan 40 adet konut ile 16 adet iş yeri, 8-9 Mayıs tarihlerinde açık artırma suretiyle satılacak. Aynı zamanda, Cumhuriyet, Mornik ve Zafran Mahallelerindeki 10 adet arsa da 7 Mayıs tarihinde açık artırma ile satışa çıkarılacak.

KDV Oranları ve Şartlar

Toplamda 56 adet konut ve iş yerinin satışında KDV oranı %1 olarak belirlendi. Ancak, Zafran Mahallesi'nde 8 adet arsa için KDV bulunmazken, Cumhuriyet ve Mornik Mahallelerindeki 1'er adet arsa için de KDV muafiyeti uygulanacak.

İhale Yeri ve Saati

Satışa çıkarılan taşınmazların ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesi uyarınca açık artırma suretiyle gerçekleştirilecek. İhaleler, saat 10.00'da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde Encümen huzurunda yapılacak.

İhale Şartnamesi ve Detaylı Bilgi

İhale şartnamesi, mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilecek. İhaleye katılmak isteyenler, her bir ihale için 500 TL bedel karşılığında Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama Servisi'nden ihale şartnamesini temin edebilecekler. Ayrıca, detaylı bilgi almak isteyenler Elazığ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kiralama Servisi'ni arayabilir ya da resmi web sitesinden ilanlara erişebilirler.