Elazığ'da bayat ekmek skandalı!

Elazığ'da, bir fırın işletmesinin elinde kalan yüzlerce bayat ekmeği ağır hasarlı bir binanın içine atması, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Bu olayın ardından Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işletme hakkında inceleme başlattı.

Elazığ'da bayat ekmek skandalı!

Olay, Sanayi Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre bir fırın, bayatlayan yüzlerce ekmeği ağır hasarlı bir binanın içine atmıştı. Bu görüntüler, sosyal medyada hızla yayılarak kamuoyunda büyük tepki uyandırdı. Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bu skandalın ardından olay yerine gitmekte gecikmedi.

Elazığ'da bayat ekmek skandalı!

Zabıta ekipleri, işletmenin faaliyetlerini yakından inceledi ve işletme çalışanlarına bu konuda sorular yöneltti. İşletme çalışanları, bayat ekmeği hayvan besleyen kişilere sattıklarını ve bu nedenle atıkları savundular. Ancak zabıta ekipleri, bu durumun halk sağlığına ve çevreye zarar verebileceğine dikkat çekerek işletme yetkililerini uyardı.

Elazığ'da bayat ekmek skandalı!

Uyarı üzerine, işletme çalışanları tarafından yerlere atılan bayat ekmeğin tekrar toplanarak çuvallara doldurulduğu bildirildi.