Elazığ'da Deprem Korkusu! 5,9'luk Sarsıntı Hastane Kameralarına Böyle Yansıdı

Elazığ'da 5,9'luk deprem paniği! Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde vatandaşların panik içinde kaçış anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Elazığ'da Deprem Korkusu! 5,9'luk Sarsıntı Hastane Kameralarına Böyle Yansıdı

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem, Elazığ’da da şiddetli hissedildi. Deprem anı ve vatandaşların panik içinde kaçışma anları Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Malatya’da yaşanan 5,9 büyüklüğündeki deprem, çevre illerle birlikte Elazığ’da da büyük korkuya yol açtı. Özellikle kalabalık yerlerde paniğe neden olan sarsıntı, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde de büyük bir hareketliliğe neden oldu.

Deprem Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Deprem anında hastanede bulunan vatandaşlar ve personel, sarsıntıyı hissettikleri anda korkuyla dışarı çıkmaya çalıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hastane koridorlarında ve dış alanlarda yaşanan panik anları açıkça görülüyor. İnsanların hızlıca çıkışlara yöneldiği, bazı kişilerin telaşla kaçıştığı bu görüntüler, deprem anının ne kadar korkutucu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Elazığ'da Deprem Korkusu! 5,9'luk Sarsıntı Hastane Kameralarına Böyle Yansıdı

Elazığ’da Deprem Korkusu Sürüyor

Elazığ halkı, Malatya’da meydana gelen depremle sarsılırken, yetkililer artçı sarsıntılar konusunda uyarıda bulunarak vatandaşların dikkatli olmalarını istedi. Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nden alınan bilgilere göre, hastanede büyük bir hasar veya yaralanma yaşanmadı ancak vatandaşların yaşadığı korku kameralara yansıdı.