Elazığ'da Depremin İzleri Siliniyor: 7 Katlı Bina Yıkım Sırasında Bir Anda Çöktü!
Elazığ'da ağır hasarlı 7 katlı bina, yıkım sırasında bir anda çöktü. Depremden etkilenen Elazığ'da kontrollü yıkımlar sürerken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenen iller arasında yer alan Elazığ’da ağır hasarlı binaların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. Depremin ardından güvenlik riski taşıyan yapılar, kontrollü bir şekilde yıkılarak bölge halkının güvenliği sağlanıyor.
Elazığ Rızaiye Mahallesi’nde 7 Katlı Bina Çöktü
Elazığ’ın Rızaiye Mahallesi'nde bulunan ve ağır hasar aldığı belirlenen 7 katlı bina, yıkım çalışmaları sırasında iş makinesinin makasının değmesiyle aniden çöktü. Bir anda yerle bir olan bina, çevrede yoğun bir toz bulutu oluşturdu. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.
Depremden Etkilenen Elazığ’da Yıkımlar Devam Ediyor
Kahramanmaraş depremleri sonrası Elazığ’daki hasarlı binaların yıkımı, şehir genelinde titizlikle yürütülüyor. Özellikle ağır hasarlı binalar, can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturduğu için hızlı bir şekilde yıkılıyor. Yetkililer, yıkım çalışmalarının kontrollü bir şekilde sürdüğünü ve gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını belirtiyor.
Güvenlik Önlemleri ve Kontrollü Yıkım Süreci
Elazığ’da gerçekleştirilen yıkımlarda, çevredeki binalara zarar vermemek için hassasiyet gösterilirken, geniş güvenlik önlemleri altında yapılan yıkımlarda, çevredeki vatandaşların güvenliği de ön planda tutuldu. Yetkililer, yıkım sürecinin kontrollü ve planlı bir şekilde sürdüğünü ifade etti.
Depremin İzleri Silinirken Güvenlik Öncelik Taşıyor
Depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Elazığ’da, hasarlı binaların yıkımıyla birlikte yeni yapıların inşası da planlanıyor. Bölge halkının güvenliğini sağlamak amacıyla hızla yürütülen yıkım çalışmaları, şehirdeki tehlike arz eden yapıları ortadan kaldırmayı hedefliyor.